call us:   024-3454124

BillboardVerlenging FSC certificaat

Verlenging FSC certificaat

FSC-certificering (Forest Stewardship Council) betekent dat een zogenaamde derde partij (certificeerder) vaststelt of door een bedrijf voldaan wordt aan een aantal vereisten (voor goed bosbeheer) die in FSC-standaards zijn vastgelegd. Wanneer dat het geval is wordt aan een bedrijf een FSC-certificaat overhandigd.

Voordat deze certificeerders bedrijven mogen beoordelen, moeten ze eerst een FSC-accreditatie behalen. Hiervoor moeten de certificeerders aan een uitgebreide set regels voldoen. Na een recente onafhankelijke audit door SCS Global Services, is onze bestaande FSC certificering verlengd tot 2019. Meer over FSC vind je op www.fsc.nl.

Oktober 2016

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop