call us:   024-3454124

ColorKunststof folderhouder voor A5 brochure

Kunststof folderhouder voor A5 brochure

Via ons zusterbedrijf Van Kooy Reclame produceerden wij deze A5 folderhouders voor De tafel van één. De folderhouders werden voorzien van allover bedrukking en contour gestanst.

Dit product is gemaakt van transparant polypropyleen (PP), een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Met name voor kleine oplagen is PP een goedkoper alternatief voor acrylaat folderbakjes. De folderstandaard wordt gemaakt uit één stuk en kan, ruimtebesparend, plat worden opgeslagen en verzonden.

Congue mauris rhoncus aenean vel elit scelerisque mauris pellentesque pulvinar. At varius vel pharetra vel turpis nunc eget lorem. Ac ut consequat semper viverra nam libero. Enim ut sem viverra aliquet eget sit. In fermentum et sollicitudin ac orci. Elit scelerisque mauris pellentesque pulvinar pellentesque habitant. Varius quam quisque id diam vel quam. Congue nisi vitae suscipit tellus mauris a. Tellus id interdum velit laoreet id donec ultrices. Enim tortor at auctor urna nunc. Eleifend mi in nulla posuere sollicitudin aliquam ultrices sagittis. Praesent semper feugiat nibh sed pulvinar. Consequat ac felis donec et odio pellentesque. Turpis egestas maecenas pharetra convallis posuere. Tristique magna sit amet purus gravida quis blandit. Ullamcorper sit amet risus nullam eget. Id velit ut tortor pretium viverra suspendisse potenti. Ut placerat orci nulla pellentesque dignissim enim. Tristique sollicitudin nibh sit amet commodo. Viverra vitae congue eu consequat ac. Sit amet justo donec enim diam vulputate ut. Et egestas quis ipsum suspendisse ultrices. Dui ut ornare lectus sit amet. Nullam eget felis eget nunc lobortis mattis aliquam faucibus. Vestibulum morbi blandit cursus risus at. 

De tafel van één is een initiatief van WOMEN Inc. om vrouwen bewust te maken van het belang van economische zelfstandigheid. Veel vrouwen willen wel (weer) aan de slag met een opleiding of een baan, maar weten niet goed waar te beginnen.

April 2016

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop