call us:   024-3454124

a

Over Drukwerkfabriek

Wie zijn wea

Drukwerk verdient aandacht, van idee tot eindproduct. Drukwerkfabriek combineert aandacht voor het product met persoonlijke aandacht voor de klant. Daardoor kunnen we grote formaten drukwerk op maat maken, zoals billboards, informatiepanelen, reclamebanners, stoepborden en meer. Van posters op A3-, A2- of A1-formaat tot en met posters op A0-formaat in full colour. Naast grootformaat drukken we ook kleine formaten, zoals visitekaartjes, etiketten, kartonnen verpakkingen en flyers. Zowel op kunststof als op ieder gewenste papiersoort: mat, glans, silk, gelamineerd, stevig of flexibel.

a

Drukwerkmakelaar Arnhem

Drukwerkfabriek begon in 1992 in Arnhem als drukwerkmakelaar met specialiteit: levering van A0-affiches en billboards. Dit betekende dat we iedere klant aan de juiste drukkerij koppelden, rekening houdend met prijs, kwaliteit en efficiency. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een volwaardig MVO-partner voor elk drukwerk, niet alleen grootformaat. Drukwerkfabriek neemt haar verantwoordelijkheid wanneer dat nodig is, maakt bewuste keuzes met betrekking tot materialen en producten en heeft oog voor de belangen van anderen. Een van de goede doelen die wij steunen is Stg. Het Vergeten Kind. Een stichting die zich inzet voor kinderen die door omstandigheden moeten opgroeien in een opvanglocatie.

Drukkerij Nijmegen

De drukkerij van Drukwerkfabriek is gevestigd in het Nijmeegse Oosterhout (Gld), centraal gelegen aan de A15. Het team bestaat uit creatieve DTP’ers en ontwerpers die niet alleen fantastisch drukwerk leveren, maar ook meedenken en waar nodig grafisch advies geven. Eventueel zorgen we zelfs voor de distributie van je drukwerk of het versturen van je mailing. Een greep uit de mogelijkheden:

   • Digitaal drukwerk
   • Offset drukwerk
   • Zeefdruk
   • Binden (vouwen, nieten, wire-O, ponsen, brocheren en meer)
   • Rillen
   • Stansen
   • Snijden

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

a
Digitaal drukwerk
a
Offset drukwerk
a
Zeefdruk
a
Binden
a
Rillen
a
Stansen
a
Snijden
a
Verpakking
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop